Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Op een muzikale reis met Biloute! in ’t Houwke tijdens Muziekzondag

 

Janette van der Aa, Alex Broekaart, Johan Akkermans en Ad Zandbergen nemen u tijdens de laatste Muziekzondag voor de zomerstop graag mee op een mooie muzikale reis. Samen vormen zij het kwartet Biloute! en inspireren elkaar steeds weer tot een dynamiek. Dat leidt weer tot nieuwe richtingen en liedjes. ’t Houwke maakt op zondag 16 juli voor het eerst kennis met dit sympathieke muziekgezelschap dat zijn naam ontleent aan de komisch franse film Bienvenue chez les Ch’tis. Het betekent zoiets als vriend of maatje. Hoe toepasselijk voor deze muziekvrienden!
In de vier jaar van hun bestaan heeft de groep al op menig gelegenheid het publiek vermaakt met hun muziek. Nu is dus ’t Houwke aan de beurt en het viertal kijkt er zelf heel erg naar uit. Biloute! neemt u graag mee op een muzikale reis van lichte folk- en country muziek: een mix van bekende en minder bekende Engelse, Nederlandse en Franstalige liedjes.
Te zien op de Muziekzondag van 16 juli van 14.00-16.30u in ’t Houwke, Grote Houw 227.. Entree gratis. 
Hierna is er een zomerstop en start de eerstvolgende Muziekzondag weer op zondag 16 september. Dan kan iedereen meteen weer volop genieten van The Alltime Music Band.
Hou hiervoor de bekende kanalen in de gaten. Bij deze wenst het muziekteam Houwke eenieder een hele inspirerende en vooral mooie muzikale zomer.