Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Biloute! laat publiek volop genieten tijdens Houwke Muziekzondag

 

 

Tijdens de laatste Houwke Muziekzondag voor de zomerstop  mocht het publiek nog even genieten van een mooie muzikale reis die de formatie Biloute! op het podium presenteerde.

En een mooie reis werd het. Ierse en Engelse klanken werden afgewisseld met Franse en Nederlandstalige liedjes waar het publiek duidelijk zichtbaar van genoot. Zangeres Janette van de Aa en Alex Broekaart (zang en gitaar) verzorgden de mooie samenzang, uitstekend aangevuld met bassist Johan Akkermans en gitarist Ad Zandbergen (die liet zien ook prima mandoline te spelen). De middag werd een feest van herkenning en dat kon ook niet anders met de songs van onder andere Bob Dylan, John Denver, Sting en Mary Black.

De muziek van Biloute! heeft veel raakvlakken met Peter, Paul and Mary, het befaamde muzikale trio uit de jaren 60. Het kwam er in ’t Houwke helemaal uit. Terecht werd er gezegd dat het een mooie  afsluiting was van de Muziekzondagen voordat de zomerstop wordt ingezet.

De eerste Muziekzondag na de zomer is alweer op 17 september. Dan zal The Alltime Musicband zijn opwachting maken in ‘tHouwke. Wederom van 14.00-16.30 uur.

Hou hiervoor de bekende kanalen in de gaten. Het muzikaal team Houwke wenst iedereen een heel goede en mooie muzikale zomer.