Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Nieuwe wijkagent Brabantpark

Brabantpark heeft er een nieuwe wijkagent bij gekregen. Henk Woestenberg was al langer een bekend gezicht in de wijk. Mirjam van der Vorst is met veel enthousiasme begonnen in de wijk Brabantpark. Samen houden ze toezicht en werken ze aan een veilige en leefbare wijk!

Mirjam en Henk zijn als wijkagent zoveel mogelijk in de wijk te vinden. Ze willen graag aanspreekbaar zijn voor de bewoners, want zij weten als geen ander wat er speelt en leeft in hun wijk. De bewoners zijn de ogen en oren van de politie.

Buurtbewoners kunnen met structurele problemen en wijkgerelateerde vragen bij Henk en Mirjam terecht. Zij voeren hun werkzaamheden uit vanaf het team Markdal gevestigd op het Chasséveld 3 te Breda. Ze zijn te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844 en te volgen op Instagram wijkagent_brabantpark. Als wij niet aanwezig zijn, kunnen buurtbewoners een bericht achterlaten. Bel voor spoedgevallen altijd 112!

Taken wijkagent
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast en criminaliteit. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Kijk op www.politie.nl
Op www.politie.nl, onder het kopje Mijn buurt, vindt u alle informatie over uw wijk en de wijkagenten die in uw wijk actief zijn.