Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Laatste Houwke Muziekzondag van 2017 in kerstsferen bijzonder sfeervol

In Heusdenhout was het tijdens de laatste Houwke Muziekzondag van 2017 bijzonder goed toeven. Het publiek kwam massaal af op de optredens van onder andere het blazersensemble Fijnaart. Zij vertolkten na de pauze in kerstsferen bekende liedjes die het publiek met graagte meezong. Voor de pauze was het genieten van een aantal muzikanten die eerder dit jaar al hun zangkunsten vertoonde op het Houwke Open Podium en diverse Muziekzondagen. Zij brachten naast gezellige kerstklassiekers ook repertoire van onder andere Adele, Claudia de Breij en Josh Groban. Inderdaad niet de eerste de beste artiesten maar werkelijk met verve gezongen. Zo werd het muzikaal jaar in 't Houwke op passende wijze afgesloten; boeiend en vooral recht vanuit het hart.

Het blazersensemble Fijnaart gaf aan dat de sfeer in 't Houwke altijd zo geweldig spontaan is dat ze er graag weer terugkomen.

De organisatie dankt eenieder die in 2017 een bezoekje heeft gebracht aan de muziek activiteiten en hoopt voor 2018 nog meer nieuwe gezichten te mogen begroeten. Aan de muzikanten zal het zeker niet liggen. Daar zitten sowieso bijna alleen maar nieuwe gezichten tussen zegt organisator Sonny Rering met trots die tot en met de zomervakantie al muzikanten heeft weten te boeken voor mooie en vooral boeiende optredens. De eerstkomende Houwke Muziekzondag van 2018 is alweer op zondag 21 januari met een optreden van de formatie Beaufort. Aanvang 14.00 uur.

De muziekorganisatie in 't Houwke wenst iedereen heel fijne feestdagen.