Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Nederlandse Cliff Richard op Heusdenhout Festival

De sympathieke Hans Emmerik mag al sinds 1961 de titel Nederlandse Cliff Richard dragen nadat hij met zijn band The Blue Rockin’ Stars  de door platenmaatschappij Phonogram georganiseerde talentenjacht  won. Nog steeds trekt de charismatische zanger volle zalen en volgt zijn trouwe schare fans hem overal.

 

Dienstplicht en studie: de band viel uit elkaar. In 2001 werd de band The Blue Rockin’ Shadows opgericht. Tot groot verdriet van de fans besloten de heren in 2008 ermee te stoppen. In maart jongstleden wist Hans de formatie bij elkaar te krijgen en speelde de groep voor een uitzinnig publiek in een overvol Houwke. Niet alle fans pasten in de zaal en zij keerden teleurgesteld naar huis. Voor hen en ieder ander die Hans weer aan het werk wil zien en horen is er op zaterdag 17 september tijdens het Heusdenhout Festival een herkansing! De Nederlandse Cliff wordt dan niet begeleid door zijn Blue Rockin’ Shadows, maar door de alom geliefde Minggus and Band. Deze muziekvirtuozen staan vooraal bekend om hun repertoire uit de jaren 50 en 60 en sluiten hun optreden af met bekende nummers van Cliff Richard, gezongen door Hans Emmerik.

 

Heusdenhout Festival, zaterdag 17 september a.s. van 10.30-18.00u in de tuin van ’t Houwke, Grote Houw 227, Heusdenhout. Toegang gratis.