Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Grote Lego bouw-wedstrijd op Heusdenhout Festival

Heusdenhout Festival heeft dit jaar een primeur: een Lego Bouwwedstrijd, mogelijk gemaakt door LEGO-attractie Mini Billund in Wagenberg.

De jeugd kan zich in drie tijdsblokken heerlijk uitleven bij een grote gratis Lego bouw-wedstrijd in de tuin van ’t Houwke.

Er zijn twee leeftijdscategorieën: kinderen t/m 6 jaar en kinderen vanaf 7 jaar. En je mag zelf beslissen of je je  als 45-jarige of 88-jarige nog kind genoeg voelt om mee te doen.

 

Op zaterdag 17 september liggen er in de tuin van ’t Houwke  tussen 10.45-17.15u duizenden LEGO-steentjes klaar waar de mooiste bouwwerken van gemaakt kunnen worden.  Je kunt zelf kiezen in welk tijdsblok je wilt bouwen: van 10.45-12.45u, van 13.00-15.00u of van 15.15-17.15u.

Iedere deelnemer ontvangt een heus LEGO bouwdiploma. Daarnaast worden de mooiste bouwwerken  tentoongesteld tijdens de opening van mini Billund op 1 oktober a.s.  én de makers ervan ontvangen een leuke prijs, beschikbaar gesteld door mini Billund.

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het Heusdenhout Festival en bouw lekker mee.

 

Mini Billund

Mini Billund, dé LEGO-attractie in Nederland waar LEGO-fans al jaren van dromen, opent op 1 oktober z’n deuren in een oude melkfabriek aan de Dorpsstraat 28 in Wagenberg. Mini Billund herbergt een museum met daarin een unieke en zeer uitgebreide collectie van het eerste houten LEGO speelgoed uit 1932 tot de sets van nu. In Panorama kun je treinen bewonderen die langs vele gebouwen rijden, waaronder de Wagenbergse Sint  Gummaruskerk! In de Expo worden steeds andere creaties tentoon gesteld. Zelf bouwen kan in de Bouwplaats, alleen of met een groep. Ruimte voor feestjes of workshops is er ook.  Wanneer je na zoveel leuks bruist van de inspiratie om te bouwen kun je altijd slagen in de enorme A-Tembo winkel, die natuurlijk ook zonder bezoek aan de rest van het pand voor iedereen toegankelijk is. A-Tembo betekent  100% LEGO en zit al jaren in Delft en Breda. Deze nieuwe winkel wordt de grootste en meest uitgebreide winkel van A-Tembo. Naast de nieuwste en oudere sets vind je er ook heel veel andere leuke dingen, allemaal van LEGO.

Tijdens de feestelijke opening op zaterdag 1 oktober zijn er diverse leuke acties in mini Billund zoals een LEGO GBC Great Ball Contraption en bij goed weer een Nexo Knight Plein.

Houd voor meer info www.a-tembo.nl in de gaten of like en volg op Facebook: www.facebook/a-tembo.nl en www.facebook.com/minibillund. Dan weet je zeker dat je niets mist.

 

Doe tijdens het Heusdenhout Festival goed je best in de tuin van ’t Houwke en wie weet staat jouw LEGO creatie straks te pronken in mini Billund! Deelname is gratis.