Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Leuke kinderactiviteiten op Heusdenhout Festival

 

 

Op zaterdag 26 augustus is het weer zover: dan vindt voor de vierde keer het Heusdenhout Festival plaats, een leuke dag voor jong en oud. Lees hieronder wat deze leuke vakantieafsluiter voor kinderen in petto heeft.

 

Ook dit jaar is er weer van alles te beleven en te doen voor de jeugd op het Heusdenhout Festival.

Springen kan de hele dag op de stormbaan en voor de kleintjes onder ons is er een apart springkussen.

Bij de stand van Kinderdagverblijf Minerva Kids kun je je laten schminken of proberen een prijsje te winnen bij het ballengooien.

Sandy Dieckmann van Dansstudio Twice! verzorgt wederom een wervelende workshop Streetdance. Zorg dat je tussen 13.00-13.30u op de dansvloer staat om enkele leuke moves te leren van deze altijd enthousiaste danseres.

Nog aan een dansworkshop meedoen? Voor Country Linedance is niemand te oud of te jong! Van 15.30-16.30u kun je The Maja-Dancers aan het werk zien én zelf de eerste basisprincipes van deze populaire dansvorm leren.

Heb je behoefte aan wat meer zelfvertrouwen en wil je weten waar jouw sterke kanten en eigen krachten liggen? Doe mee met de mini workshops speciaal gericht op kinderen, verzorgd door coachingpraktijk Kleurig Coaching.

Vorig jaar was het een primeur die enorm veel succes had: de grote Lego-bouwwedstrijd! Ook dit jaar kun je je weer uitleven. Er zijn drie tijdsblokken van twee uur: van 10.45-12.45u, 13.00-15.00u of van 15.15-17.15u.

Er zijn twee leeftijdscategorieën: kinderen t/m 6 jaar en kinderen vanaf 7 jaar. En je mag zelf beslissen of je je  als 45-jarige of 88-jarige nog kind genoeg voelt om mee te doen.

De mooiste bouwwerken worden beloond met een prijs en daarnaast ontvangt iedere deelnemer  een heus LEGO bouwdiploma! De Lego-bouwwedstrijd wordt mogelijk gemaakt door mini Billund, dé Lego-attractie in Wagenberg.

 

Je ziet het, op Heusdenhout Festival is er genoeg te doen voor de jeugd in alle leeftijden. Kom dus lekker langs en kom zelf ook aan je trekken! Pak een terrasje en geniet van het live podiumprogramma dat de hele dag duurt. Er zijn heerlijke exotische hapjes en complete maaltijden te  verkrijgen. Snuffel lekker tussen brocante en vintage spullen, tweedehands kleding, speelgoed, boeken, cd’s en lp’s en bewonder de prachtige handgemaakte artikelen die op zoek zijn naar een blije nieuwe eigenaar.

 

Heusdenhout Festival: zaterdag 26 augustus van 10.30-18.00u in de tuin van ’t Houwke, Grote Houw 227 in Heusdenhout. Toegang gratis.