Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Heusdenhout Festival op zaterdag 26 augustus

 

 

Na het succes van de voorgaande drie jaren belooft ook deze vierde editie van het Heusdenhout Festival weer een leuke dag te worden voor jong en oud. De succesformule blijft gehandhaafd: kraampjes met allerlei koop- en etenswaren, de hele dag een live programma, twee dansworkshops en diverse activiteiten voor de jeugd.

 

Of je nou op zoek bent naar leuke tweedehands koopjes of prachtige handgemaakte artikelen, je wat meer wilt weten over oud Heusdenhout of andere heemkundige zaken, lekkere exotische hapjes wilt proeven of gewoon op het terras wilt genieten van leuke optredens, op zaterdag 26 augustus zit je goed in de tuin van ’t Houwke. Het aanbod aan kramen is divers, zoals de vaste bezoeker inmiddels weet.

Het live programma duurt de hele dag en biedt weer een keur aan artiesten. Zelf een dansje wagen kan natuurlijk ook, al dan niet bij een workshop.

Eveneens een vast onderdeel is de loterij met leuke prijzen, gesponsord door de middenstand in Heusdenhout, Brabantpark en zelfs Breepark! Loten kosten slechts €1,- per stuk en er zijn drie trekkingen over de dag verdeeld.

Voor de jeugd is er deze dag genoeg te beleven: stormbaan en springkussen, schminken, ballengooien, workshop streetdance, mini workshops weerbaarheid en natuurlijk de grote Lego bouwwedstrijd door mini Billund.

Zorg dat je deze leuke vakantie-afsluiter niet mist!

Zaterdag 26 augustus van 10.30-18.00u in de tuin van ’t Houwke, Grote Houw 227 in Heusdenhout. Toegang gratis.