Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Inzameling Voedselbank bij Albert Heijn Heusdenhout

Je baan kwijtraken, ziek worden, je partner verliezen. Zo maar een paar redenen waarom je er in inkomen flink op achteruit kunt gaan en misschien zelfs afhankelijk wordt van de Voedselbank. Wat fijn dat er een organisatie als de Voedselbank bestaat, die deze mensen helpt. De Voedselbank is geheel afhankelijk van donaties en schenkingen. Ook u kunt helpen door zaterdag 8 april een extra product te kopen bij Albert Heijn Heusdenhout en dit te doneren.

 

“Niemand is uit vrije wil afhankelijk van de Voedselbank,” aldus Sonny Rering en Ricky Zager die inmiddels enkele jaren helpen bij de voedselinzameling bij Albert Heijn Heusdenhout. “Als wij ons steentje kunnen bijdragen door twee keer per jaar vrijwilligers te zoeken voor deze dag en zelf de handen uit de mouwen te steken, dan doen we dat graag. Je hoopt zelf nooit in zo’n situatie terecht te komen, toch? Het leuke bij onze inzamelingsactie is dat we iedere keer ook inzamelen voor huisdieren. Want als je (tijdelijk) een smalle beurs hebt, wil je liever geen afstand moeten doen van je huisdier, je trouwe steun en toeverlaat, zeker in moeilijke tijden.” Dit jaar hoopt het inzamelingsteam zoveel mogelijk producten op te halen voor kinderen: luiers, melkpoeder, babyvoeding. En voor de wat oudere kinderen brinta, ontbijtkoek en zoet broodbeleg. Zager: “Met Pasen in het vooruitzicht hopen we dat klanten ook wat lekkere houdbare boodschappen voor op de Paastafel doneren.” Rering vult aan: “Met veel producten in de bonus zou dat toch moeten lukken.”

Helpt u ook mee? Zaterdag staan de hele dag vrijwilligers klaar om u op de actie te wijzen en producten te verzamelen. De rest van de week kunt u uw extra boodschappen afgeven bij de servicebalie.

Hartelijk dank!