Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Bijna vijftig kratten vol voor Voedselbank Breda

 

 

Afgelopen zaterdag kon je er niet omheen bij Albert Heijn Heusdenhout: de vrijwilligers die aan het inzamelen waren voor Voedselbank Breda. Bij de ingang werden klanten op de actie gewezen en kregen een folder met daarop een “boodschappenlijstje” met producten waar veel behoefte aan is. Na de kassa’s namen andere vrijwilligers de gedoneerde boodschappen in ontvangst. Maar liefst zevenenveertig volle kratten zijn opgehaald!

 

Een jongeman die een pak opvolgmelk in zijn mandje doet. “Ik ga een baby’tje heel blij maken.” Een dame die zegt: “Ik heb niet zo’n heel brede portemonnee, maar een paar AH Basic producten kunnen er echt wel vanaf. Je zult maar in zo’n situatie zitten, dat wil toch niemand?” En vervolgens laadt ze haar karretje flink vol voor de Voedselbank. Ook voor huisdieren wordt weer goed gegeven. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen hun medemens helpen.

Het inzamelingsteam is flink uitgebreid na diverse oproepen op Facebook, Nextdoor en in diverse bladen. De organisatie: ”We zijn blij met ieder extra paar handen! Veel nieuwe enthousiaste mensen die ook al aangegeven hebben 14 oktober te willen helpen. Want dan staan we er weer!”

Wilt u ook iets betekenen voor de Voedselbank? Neem voor meer informatie contact op via ricky.heusdenhout@gmail.com