Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Haal- en brengpunt Bibliotheek Brabantpark geopend

Vanaf dinsdag 19 april kunt u uw boeken inleveren en afhalen vanaf een vast punt in de wijk Brabantpark. Dit punt is gevestigd op Hooghout 65 bij de apotheek, waar voorheen de bibliotheek al gevestigd was. Hoewel de apotheek nog volop verbouwt, kunt u daar dus al terecht.

U kunt boeken reserveren via de website van de Bibliotheek of via de 'Iguana' App. Voor bewoners van de wijken Brabantpark en Heusdenhout worden geen reserveringskosten gerekend. De gereserveerde boeken kunt u afhalen en uiteindelijk ook weer inleveren aan Hooghout 65. U hoeft hiervoor dus niet langer de wijk uit. De apotheek is maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Uiteraard kunt u de Bibliotheek Zuid ook bezoeken, aan de Allerheiligenweg 1. De collectie van deze locatie is met 30% verhoogd na de sluiting van diverse vestigingen.

Voor de mensen die niet zelf naar het haal- en brengpunt kunnen en ook niet kunnen terugvallen op familie en kennissen, heeft de Bibliotheek enige tijd terug de 'Bibliotheek aan huis' in het leven geroepen. De materialen worden dan bij de klant thuis afgeleverd en ingenomen. Ook deze dienst is kostenloos. Informatie hierover vindt u eveneens op de website van de bibliotheek, of u kunt bellen met 076-5299525.