Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Eerste Openbare Vergadering Wijkraad Brabantpark 2016

Iedereen is van harte welkom bij De Koffiemolen op 2 mei

Zoals u inmiddels waarschijnlijk weet, heeft de wijkraad Brabantpark in 2016 een doorstart gemaakt. Het volledig nieuwe bestuur is inmiddels al weer een paar maanden bezig en organiseert op maandag 2 mei de eerste openbare vergadering van 2016.

De openbare vergadering is vrij toegankelijk voor iedereen die zich interesseert voor het wel en wezen in de wijk Brabantpark. De vergadering vindt plaats op maandag 2 mei, op locatie 'De Koffiemolen' (Pels Rijckenpark 1). U kunt inlopen vanaf 19.30 uur en de vergadering vangt rond 20.00 uur aan. De wijkraad hoopt hier veel mensen te mogen ontvangen.

Tijdens de vergadering komen diverse onderwerpen aan bod. De wijkraad zal u hier in de binnenkort verder over informeren. Een onderwerp dat in elk geval aan bod komt, is de nieuwe wijze van afvalinzameling, die in de nabije toekomst zal worden ingevoerd in alle wijken van Breda. Tijdens de vergadering is er ook ruimte voor úw input. Als u vragen wilt stellen of mee wilt praten over uw wijk, dan is hier voldoende gelegenheid toe. 

Voor meer informatie over de onderwerpen van de openbare vergadering volgt u de site, of volgt u de Wijkraad op Facebook: https://www.facebook.com/wijkraadbp. Wij zien u graag op 2 mei!