Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Getuigen straatroof Grote Houw Breda gezocht


Getuigen gezocht: Straatroof Grote Houw te Breda

 

 

De politie onderzoekt een straatroof in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

De straatroof is gepleegd op zondag 23 juni 2019 tussen 18:00 uur en 18:05 uur in de omgeving van Grote Houw te Breda. Vluchtroute: onbekend

Signalement: man, 1.80m Moluks/Indisch uiterlijk normaal postuur, kort zwart gemillimeterd, donkergrijze pet met geel embleem, wit t- shirt, grijs/zwarte trainingsbroek , witte nike trainingsschoenen zwarte nike-tas over de schouder

Toedracht: Op zondag 23 juni 2019 omstreeks 18:05 uur vond er een straatroof plaats op de Grote Houw te Breda op het doodlopende gedeelte nabij de geluidswal. Slachtoffer zat in zijn auto. Opvallend is dat gedurende de beroving de claxon van de auto continu afging.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto's en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Met vriendelijke groet,

Karel Trip, team Markdal
Telefoon: 0900-8844

Meer informatie: https://www.politie.nl/themas/straatroof.html

BVH nummer:2019146391