Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Fysiotherapie Heusdenhout is altijd in beweging!

Vanaf 5 juli is Fysiotherapie Heusdenhout ook op de woensdagavond geopend tot 21.00 uur.           Wij kunnen u nu nog beter van dienst zijn in de avonduren.  Fysiotherapie Heusdenhout is nu van maandag tot en met donderdag tot 21.00 uur geopend voor fysiotherapeutische behandelingen, sportmassage en het volgen van Fysio-FiT trainingen.
De woensdagavond is goed gevuld met nieuwe Fysio-FiT activiteiten zoals een yoga les, een buikspierkwartier en twee Small Group trainingen.

Yoga:
De yoga les wordt verzorgd door yogadocente Leonie van Bavel en is zeer laagdrempelig. De les wordt aangepast aan het niveau van de groep dus iedereen kan deelnemen. De les duurt 1 uur en vindt plaats in onze gymzaal.
De yoga les kost slechts € 4,50 per les! Een tienrittenkaart kost € 40,-.
De eerste 2 lessen zijn gratis.

Buikspierkwartier:
Tijdens het buikspierkwartier worden de buikspieren goed getraind op een steeds andere manier. Onze personal trainer neemt met u de oefeningen door en zorgt dat de oefeningen perfect uitgevoerd worden. Deze les wordt aangepast aan het niveau van de groep.
Iedereen die lid is van Fysio-FiT en/of deelneemt aan de yoga lessen kan gebruik maken van deze leuke les verzorgd door onze personal trainer.

Small Group Training:
Small Group Training is een nieuwe Fysio-FiT les die verzorgd wordt door onze personal trainer. De les duurt 1 uur. Tijdens de Small Group Training wordt er een zeer gevarieerde training aangeboden waarbij u werkt aan het verbeteren van uw conditie, spierkracht, coördinatie, snelheid en lenigheid (mobiliteit).
De les wordt aangepast aan het niveau van de groep doordat alle oefeningen op verschillende manieren uitgevoerd kunnen worden. U kunt de les dus zo intensief maken als u zelf wilt.
Deze les is zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gevarieerde en uitdagende training in een groepje van maximaal zes personen.

Wilt u een keer ervaren wat Small Group Training is? De eerste twee lessen zijn gratis.
Als u geïnteresseerd bent in Fysio-FiT en/of de bovenstaande lessen dan kunt u zich aanmelden voor twee gratis lessen door contact op te nemen met ons secretariaat via 076-5873300 of even bij ons langs te komen aan de Wilderen 2.

Kijk voor meer informatie op onze website www.fysiotherapieheusdenhout.nl

Graag tot ziens!
Team Fysiotherapie Heusdenhout / Fysio-FiT