Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

17 december: Presentatie Wijkraad Brabantpark

De nieuwe wijkraad stelt zich voor in een openbare vergadering

Openbare vergadering

Op 17 december aanstaande organiseert de Wijkraad Brabantpark een openbare vergadering, waarin het nieuwe bestuur zich aan u voor stellen. De vergadering vindt plaats bij Grand Café 'De Koffiemolen', aan het Pels Rijckenpark 1. U kunt inlopen vanaf 19.30 uur. De presentatie zal rond 20.00 plaatsvinden.

Het programma

De huidige wijkraad stopt na dit jaar met haar werkzaamheden. In de openbare vergadering wordt het stokje overgedragen aan een geheel nieuwe wijkraad, die in 2016 een doorstart wil maken. De leden van de nieuwe wijkraad zullen zich op deze avond aan u voorstellen. 

De nieuwe wijkraad hoopt op een grote opkomst. De wijkraad is namelijk op zoek naar input voor 2016. Tijdens de openbare vergadering krijgen wijkbewoners de kans om ideeën aan te dragen. 

Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een drankje. 

Praktische informatie

Grand Café 'De Koffiemolen' is gevestigd aan Pels Rijckenpark 1. Mocht u met de auto komen, dan kunt u het beste parkeren bij de kantoren aan de Heerbaan of bij sporthal 'Twee Scharen'. U bent van harte welkom!

In aanloop naar de presentatie probeert de Wijkraad zoveel mogelijk bewoners te bereiken. Om deze reden heeft de raad ook een eigen Facebook-pagina in het leven geroepen. Deze pagina kunt u hier vinden