Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Vanavond laatste Heusdenhout Openluchtconcert met optredens van nieuwe bands

 

Dinsdagavond 10 juli krijgt de vierde editie van de Openluchtconcerten in de tuin van 't Houwke een passende afsluiting. Dan zullen nieuwe formaties op het podium staan.
Het belooft een boeiend slot te worden met optredens van LBB en LS Doors. LBB bestaat slechts enkele maanden maar de leden hebben wel jarenlange ervaring in diverse andere formaties. Deze avond zal hun optreden bestaan uit een mooie akoestische set van diverse genres waaruit het muzikaal hart duidelijk spreekt. Maak kennis met de muziek van Lennart, Arnold en Arnold, Henk en Sonny.
Na de pauze wederom een nieuwe formatie op het podium; LSDoors. Deze band zal het publiek vermaken met muziek van hun grote helden uit de jaren zestig: Jim Morrison en The Doors.
Na het overlijden van Morrison in 1971 bleef de muziek over en is voor velen een inspiratiebron. Zo ook voor Gerard, Erik, Roel, Teun en Joost. Zij nemen het publiek 50 jaar terug in de tijd met de liedjes en beleving van toen. Een waardige afsluiting van de Openluchtconcerten 2018!

LBB en LSDoors; dinsdag 10 juli in de tuin van 't Houwke, 20.00-22.30 uur. Grote Houw 227. Entree gratis