Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Vanavond start van Heusdenhout Openluchtconcerten 2018!

 

De Heusdenhout Openluchtconcerten zijn inmiddels een begrip geworden. Na het succes van de afgelopen drie jaar worden ze ook dit jaar weer georganiseerd. Van 5 juni tot en met 10 juli ben je iedere dinsdagavond van harte welkom in de tuin van 't Houwke om te genieten van een zeer gevarieerd aanbod aan artiesten. Een ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk rasartiesten die het publiek van begin tot einde weten te boeien.
Kom dus deze zomer lekker zes dinsdagavonden genieten van fantastische muziek, een lekker drankje en hapje tegen heel schappelijke prijzen, strijk neer op het terras, de loungeset of neem je eigen picknickkleed mee. En uiteraard mag er gedanst worden. Met de aanstekelijke muziek zal dat niet moeilijk zijn!
De concerten duren van 20.00-22.30u, maar de tuin is al vanaf 19.30u open. Bij slecht weer worden ze naar binnen verplaatst. 
Tuin van 't Houwke, Grote Houw 227, Heusdenhout. Toegang gratis.

5 juni T.E.S.T.

De Heusdenhout Openluchtconcerten 2018 worden geopend door een band die in de jaren 60 reeds historie heeft geschreven. Drie muzikanten vormden destijds de formatie T.ES.T. Uniek is het zeker te noemen aangezien de leden Bas Adriaansen, Kees de Jonge en Peter de Jong besloten om vijftig jaar later de draad weer op te pakken. Het is de liefde voor de muziek die de drie rasmuzikanten weer bij elkaar bracht. Destijds speelden de heren eigen werk en veelal muziek van Bob Dylan en Ferre Grignard. Ongetwijfeld dat ze anno 2018 dit repertoire tijdens het eerste Openluchtconcert ook weer uit de hoge hoed zullen toveren. Wees erbij!