Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Reptielenhuis De Aarde

30 maart jongstleden bestond Reptielenhuis De Aarde acht jaar. Een paradijsje verscholen aan de Aardenhoek, met recht het leukste reptielenhuis van Nederland!

Of je er nu komt om de dieren in hun mooie natuurgetrouwe verblijven te bewonderen of voor een stukje educatie of voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje, het is er altijd leuk en gezellig en de medewerkers zijn altijd even enthousiast.

 

De Aarde is al lang geen onbekende meer in heel Nederland en wist diverse prijzen in de wacht te slepen zoals een Zoo-Award, de Warme Douche van het tv-programma Radar en een certificaat van Tripadvisor vanwege vijf jaar op rij uitmuntend te scoren en het nummer-één-uitje van Breda te zijn. Ook onze oosterburen hebben het reptielenhuis ontdekt en filmen er voor de Duitse televisie.

Ook scholen, de scouting en de kinderopvang hebben hun weg naar De Aarde al lang gevonden en steken er veel van de reptielenwereld op.

De kinderfeestjes die hier gehouden zijn, zijn niet meer te tellen. De feestjes zijn er in alle soorten en maten, maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn altijd leuk, origineel en leerzaam.

 

Coronacrisis treft reptielenhuis

Eigenaar Oscar Maas: “We hadden ons dit jubileum toch heel anders voorgesteld. Gezellig met het hele team iets doen. We hebben het moeten uitstellen vanwege het Corona-virus. De deuren voor het publiek zijn nu ook al ruim twee maanden gesloten. Het is niet anders. Wij worden erg hard geraakt, want alle lopende kosten gaan door terwijl er geen inkomsten zijn. Het is hartverwarmend om te zien dat allerlei mensen spontaan hulp aanbieden in de vorm van een donatie of door artikelen te verkopen en de opbrengst aan ons te schenken. Op onze website www.deaardebreda.nl staat nu onder het kopje “Donaties Corona” hoe men ons eventueel kan helpen. Intussen zijn wij aanpassingen aan het bedenken voor  als we weer open mogen in de nieuwe anderhalve meter samenleving.”

 

De Aarde op tv

Wil je als thuiszitter toch genieten van De Aarde? Klik op de site op Het reptielenhuis en dan op De Aarde op tv. Je vindt hier onder andere films van Enzo Knol en van Huisje Boompje Beestje.