Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Ontdek je talent

Vanaf maandag 13 mei begint het Ontdek je talent programma. Alle kinderen uit de wijk Brabantpark en Heusdenhout, ongeacht op welke school je ook zit, kunnen na schooltijd deelnemen aan één van de aangeboden activiteiten op een locatie in de wijk.

 

Wat is Ontdek je talent?

Ontdek je talent is een nieuw programma na schooltijd waaraan kinderen gedurende het schooljaar (in 4 blokken van 6 weken) zoveel mogelijk, aansluitend aan schooltijd kunnen deelnemen. De activiteiten zijn afwisselend en hebben verschillende thema’s, waarbij ze na 6 weken echt kunnen zeggen ‘iets’ geleerd te hebben. Het is dus veel meer dan alleen maar kennis maken met cultuur, sport, natuur, enz. Na afloop van het programma kunnen kinderen presenteren wat ze geleerd hebben.

 

Waar

De activiteiten zullen plaatsvinden in de wijk, op en rondom één van de scholen BS de Weilust, De Tweesprong en de Fontein. Na inschrijving wordt er per mail een bevestiging van inschrijving gestuurd waar ook de locatie in beschreven staat.

 

Wanneer

 

Activiteit

Datum

Voor wie?

Tijd

Hoe word ik een freerunner?

Maandag 13 mei

Maandag 20 mei

Maandag 27 mei

Maandag 3 juni

Maandag 17 juni

Maandag 24 juni

Groep 5 t/m 8

15.30 – 16.30 uur

Lets dance! Maak je eigen dansshow

Maandag 13 mei

Maandag 20 mei

Maandag 27 mei

Maandag 3 juni

Maandag 10 juni

Maandag 17 juni

Groep 5 t/m 7

15.45 – 16.45 uur

Afvalkunstenaars

Dinsdag 14 mei

Dinsdag 21 mei

Dinsdag 28 mei

Dinsdag 4 juni

Dinsdag 11 juni

Dinsdag 18 juni

Groep 5 t/m 7

16.00 – 17.00 uur

Theaterlessen

Woensdag 15 mei

Woensdag 22 mei

Woensdag 29 mei

Woensdag 5 juni

Woensdag 12 juni

Woensdag 19 juni

Groep 5 t/m 7

12.45 – 13.45 uur

Hoe word ik een journalist?

Donderdag 16 mei

Donderdag 23 mei

Donderdag 6 juni

Donderdag 13 juni

Donderdag 20 juni

Donderdag 27 juni

7 en 8

15.30 – 17.00 uur

 

Bijdrage
De bijdrage per kind per week bedraagt 2 euro per activiteit (= 12,- per 6 weken). Is het financieel niet mogelijk dit te betalen, dan kan er een aanvraag ingediend worden bij het  Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda, kijk op de website voor de spelregels en hoe je een aanvraag in kunt dienen. www.jeugdfondssport.nl/breda of www.jeugdfondscultuur.nl/breda  Om voor de bijdrage in aanmerking te komen, ga je een ‘abonnement’ aan voor een jaar van dit ‘Ontdek je talent’ programma.

 

 

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan vanaf 6 mei via www.cultuurintrobreda.nl of www.sportintrobreda.nl.  Onderaan de pagina kan er op het kopje inschrijven geklikt worden, om de activiteitenpagina van ontdek je talent te vinden. In het geval dat u er niet aan uitkomt en/of hulp nodig heeft is dit mogelijk.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eveline van Vugt of Marc van der Schoot namens het kernteam IKC Brabantpark/Heusdenhout*. Beide zijn op donderdag 9 mei van 14.30 tot 16.00 uur op basisschool de Tweesprong aanwezig. Contact opnemen kan via e.van.vugt@breda-actief.nl of m.van.der.schoot@nieuweveste.nl.

 

*Kernteam IKC Brabantpark/Heusdenhout (Breda Actief, Surplus Welzijn, KIK, Bloem, Edux Onderwijspartners, BS Weilust, De Tweesprong, De Fontein en Nieuwe Veste, Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda en gemeente [WB1] Breda)

   

 


 [WB1]