Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Laatste Houwke Muziekzondag van 2018 in teken van de kerst

Ook in 't Houwke stevenen we af op alweer de laatste Muziekzondag van het jaar. Vele muzikanten hebben deze speciale muzikale plek in 2018 bespeeld met allerlei muziekgenres. Van lichte muziek tot folk en jazz en van eigen getint repertoire tot aan zelfs rock en bigband; het was er allemaal te zien en beluisteren in 't Houwke. Om maar niet te spreken over de publieke opkomst; deze Muziekzondagen zijn over het gehele jaar genomen wederom zeer goed bezocht. De organisatie werd en wordt immer gedragen door een fantastische groep vrijwilligers voor wie werkelijk niks teveel was. Hiervoor hulde!
Uiteraard zal de laatste Muziekzondag van het jaar op 16 december traditioneel worden afgesloten met een meer dan waardige afsluiter. Ditmaal is de formatie American Pepperoni bereid gevonden om door middel van een kerst matinée het publiek te trakteren op heuse folk, country en blues. Voorzien van een vrolijk kersttintje.
Rasmuzikanten Bas Adriaansen en Johan Akkermans (inderdaad ook een van de organisatoren van het Houwke Open Podium) begonnen spontaan als muzikaal project met in gedachte het maken van Americana muziek. Na een gecombineerd optreden met de blaasband Effe Anders waren de leden zo enthousiast dat ze besloten wat langer muziek met elkaar te maken. Met als gevolgd dat de band verder is gegaan op de ingeslagen weg met het maken van muziek gebaseerd op Amerikaanse folk, blues en country. Speciaal voor 't Houwke staat er voor deze middag ook een aantal kerstliedjes op het menu. Samen een mooi muzikaal jaar afsluiten? Kom dan naar 't Houwke. Iedereen welkom op zondag 16 december. Aanvang; 14.00-16.30 uur. Entree gratis. Vooruitlopend: de eerste Muziekzondag van 2019 is weer op 20 januari met een spetterend optreden van de rock and roll formatie DD & The Tubescreamers.
Namens alle muziekvrijwilligers van 't Houwke wensen wij eenieder hele fijne feestdagen.