Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Kerstmarkt Heusdenhout goed bezocht

De kerstmarkt Heusdenhout mocht een groot aantal bezoekers verwelkomen. En terecht! Zoals altijd was de sfeer warm en gezellig, was er prachtige live muziek te horen en kon de bezoeker genieten van heerlijke huisgemaakte lekkernijen. Het aanbod van artikelen was heel gevarieerd. Eén ding hadden ze gemeen: het was moeilijk kiezen tussen zoveel moois.

Fraai houtsnijwerk, stijlvolle vazen, vintage kerstversieringen, lieve engeltjes voor in de kerstboom, kunstig gemaakte kaarten, de één nog mooier dan de ander, het is een kleine greep uit het aanbod dat te koop was op kerstmarkt Heusdenhout die zondag 13 december gehouden werd in ’t Houwke.

Veel bezoekers verlieten de kerstmarkt met goed gevulde tassen en namen nog even de tijd voor lekkere snert of warme glühwein of gewoon een kopje koffie met een stuk huisgemaakte taart.

Zanger-gitarist Sonny Rering bracht zowel stemmige als vrolijke Engelstalige kerstnummers ten gehore. Met zijn warme stemgeluid wist hij wederom menigeen te ontroeren. Zijn vertolking van John Lennons Imagine is zo puur en gevoelig dat hij het deze middag op veler verzoek zelfs een paar keer heeft gezongen.

Jammer dat u deze keer niet in de gelegenheid was de kerstmarkt te bezoeken? Volgend jaar wordt hij weer gehouden!

Naar Sonny kunt u echter eerder komen luisteren: zondag 20 december verzorgt hij samen met Demi en Arnold een Kerstconcert in ’t Houwke. Van 14.00-16.30 uur bent u van harte welkom. Toegang gratis.