Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Jannie van Rozendaal opent Heusdenhout Festival

Jannie van Rozendaal, de goedlachse blonde zangeres, opent op zaterdag 17 september het Heusdenhout Festival in de tuin van ’t Houwke, Grote Houw 227 in Heusdenhout.

Jannie heeft inmiddels haar sporen verdiend in de zangwereld. Zo won ze met een nummer van The Carpenters de Prinsenbeekse Idols en stond ze in april jongstleden in het Chassé Theater tijdens het Festival van de Liefde. Afgelopen juli wist ze het publiek met haar stem en uitstraling te betoveren tijdens de maandelijkse Muziekzondag in ’t Houwke.

 

Jannie is van alle markten thuis en een show-girl op en top. Of ze nu Engelstalige of Nederlandstalige covers zingt, heerlijke jazzy nummers of gevoelige nummers waar menigeen een traantje wegpinkt, het publiek heeft ze altijd op haar hand. Ook voor gezellige meezingnummers waarop iedereen spontaan de polonaise gaat dansen, ze draait er haar hand niet voor om.

Zorg dat u het optreden van deze sprankelende persoonlijkheid niet mist! Het staat gepland van 10.45-11.30u.

Tijdens het Heusdenhout Festival kunt u tot 18.00u doorlopend genieten van live optredens en wervelende dans-workshops. Op het festivalterrein staan vele kramen met onder andere leuke handgemaakte artikelen, vintage en brocante spullen, sieraden, glas-in-lood stukken, prachtige zelfontworpen tassen, honing en aanverwante producten van de Bavelse bijenhoudersvereniging.  Ook aan de inwendige mens is gedacht. Of het nu gaat om een lekkere  snack of een complete maaltijd, bij Toko Maluku vindt u het allemaal. Kom lekker proeven van de authentieke Molukse keuken die lijkt op de Indonesische, maar toch weer net ietsje anders is. En authentiek is het zeker: in vijf verschillende kramen verkopen de Molukse tantes en moeders hun specialiteiten die in heel Nederland geliefd zijn en speciaal bij hen besteld worden.

Voor de jeugd zijn er springkussens, schminken en andere leuke activiteiten.

Het Heusdenhout Festival vindt plaats op zaterdag 17 september van 10.30-18.00u in de tuin van ’t Houwke, Grote Houw 227 in Heusdenhout.

Toegang gratis.

Hou voor het complete programma de lokale pers in de gaten, kijk op deze site of volg en like op Facebook: Heusdenhout Bruist.