Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Heusdenhout Festival

 

 

Op zaterdag 26 augustus vindt voor de vierde keer het Heusdenhout Festival plaats, inmiddels een begrip in Breda en ook daarbuiten. Een gezellige dag voor jong en oud, met de hele dag live optredens, wervelende workshops, activiteiten voor de jeugd, leuke kraampjes en lekker eten.

Een prachtig uitje dus om de zomervakantie mee af te sluiten.

 

Vorig jaar was er bij deelnemers, standhouders en bezoekers veel verwarring over wat nou Heusdenhout Festival was en wat Hip Hap Heusdenhout, dat op dezelfde dag plaatsvond. Vandaar dat het Heusdenhout Festival met z’n eigen identiteit nu op een andere dag gehouden wordt. De succesformule blijft gehandhaafd: de hele dag live optredens, een workshop streetdance, terrasjes, springkussens, loterij,  kramen met leuke handgemaakte artikelen, vintage spullen en brocante, tweedehands boeken, cd’s, platen en dvd’s, informatieve stands en natuurlijk veel heerlijk eten, want ook toko Maluku is weer ruim vertegenwoordigd. De organisatie is met mini Billund, dé Lego-attractie in Wagenberg, in overleg om te kijken of de zeer succesvolle Lego-bouwwedstrrijd weer naar het festival kan komen.

In het volgende nummer van Heusdenhout Nieuws vind je het uitgebreide programma van deze leuke dag die in de tuin van ’t Houwke gehouden wordt. Aanmelden voor een kraam kan echter nu al via Heusdenhoutfestival@gmail.com of persoonlijk of telefonisch bij ’t Houwke 076 – 587 29 24. Wees er snel bij, want vol is vol en de eerste kramen zijn al verhuurd.

Wil je deze dag meehelpen als vrijwilliger of al van te voren bij de organisatie ervan, dan kun je ook via deze kanalen contact opnemen.