Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Help jij Sinterklaas een handje dit jaar?

 

 

Nog even en dan is de Goedheiligman weer in het land. Een spannende en leuke tijd voor kinderen: “Krijg ik iets in mijn schoentje?”

Ook de bijna 250 Bredase kinderen met ouders die afhankelijk van de Voedselbank zijn, hopen iets in hun schoen te vinden. En dan het liefst in de periode dat Sinterklaas ín het land is, en niet pas als hij weer terug is naar Spanje. Want overschotten Sinterklaassnoep worden door supermarkten gul gedoneerd na 5 december, maar hoe leg je een kind uit dat het ene kind iets in z’n schoentje krijgt tijdens Sints aanwezigheid en een ander kind pas nadat de kindervriend weer weg is? Precies: dat valt niet uit te leggen!

Daarom wordt er bij Albert Heijn Heusdenhout op zaterdag 14 oktober grootscheeps Sinterklaassnoep ingezameld om Sint, de Pieten en Voedselbank Breda een handje te helpen! Help jij ook mee?

 

Zaterdag 14 oktober staan er de hele dag vrijwilligers klaar om klanten van Albert Heijn Heusdenhout op de actie te wijzen. Ze hopen héél veel in te zamelen om dit jaar álle Bredase kinderen een fijne Sinterklaastijd te kunnen geven. En doe je die dag toevallig geen boodschappen? De hele week van 9 t/m 15 oktober kun je iets voor dit prachtige doel kopen en dan bij de servicebalie afgeven.

Sinterklaas denkt niet alleen aan de kinderen, maar zou graag ook iets lekkers willen geven aan de ruim vijftig 65-plussers die in het bestand van de Bredase Voedselbank zitten. Een boterletter, gevulde speculaas, speculaasbrokken, of misschien iets waar ze hun kleinkinderen mee kunnen verwennen.

Behalve Sinterklaassnoep worden er deze dag ook producten als luiers (maat 3, 4 en 5) en poedermelk 2 ingezameld. En alle andere houdbare producten en toiletartikelen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Help jij Sinterklaas een handje dit jaar?

 

Heb je andere goede ideeën voor speciale acties of wil je iets extra’s sponsoren of alvast meedenken over de kerstperiode? Neem dan contact op via ricky.heusdenhout@gmail.com

Met heel veel mensen samen moeten we toch iets moois voor elkaar krijgen!

 Foto: Ans Houben Fotografie