Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Fitnessapparaat voor ouderen verhuist naar PCM Heusdenhout

PCM biedt 2 jaar gratis begeleiding aan ouderen uit omgeving

Het fitnessapparaat, vlak na de installatie ervan, bij de Poelewei

Het fitnessapparaat voor ouderen, dat de afgelopen jaren bij De Poelewei stond, verhuist binnenkort naar het ParaMedisch Centrum Heusdenhout aan de Wilderen 2. In ruil voor de verplaatsing van het apparaat biedt PMC Heusdenhout de komende twee jaar gratis begeleiding aan ouderen in de wijken Brabantpark en Heusdenhout, die hiervan gebruik willen maken.

Het apparaat werd jaren geleden, mede door de inzet van de Wijkraad Brabantpark, bij de Poelewei geïnstalleerd. De laatste jaren is gebleken dat er weinig gebruik wordt gemaakt van het apparaat. Zo is gebleken dat ouderen vrijwel geen gebruik maken van het apparaat, als daar geen begeleiding bij is.

PMC Heusdenhout kan deze begeleiding wel bieden en heeft een voorstel gedaan om het apparaat te verplaatsen. Het nieuwe bestuur van de Wijkraad Brabantpark is hiermee akkoord gegaan, omdat het apparaat op de nieuwe locatie beter tot zijn recht komt. Bovendien is de afstand tussen beide locaties niet erg groot.

In ruil voor de verplaatsing zal PMC Heusdenhout de komende twee jaar gratis begeleiding bieden aan ouderen, die het apparaat willen gebruiken. Zodoende zal het apparaat intensiever gebruikt worden dan voorheen. Na deze periode wordt verder gekeken naar het aanbod. Voor meer informatie over het ParaMedisch Centrum Heusdenhout kunt u op de website van het centrum terecht.