Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Eigen geschreven nummers voeren boventoon tijdens Muziekzondag Houwke

 

 

Tijdens afgelopen Muziekzondag in ’t Houwke werd het publiek getrakteerd op eigen werk van het duo Page45 en The SongFactory. De zeer getalenteerde broers Vic en Oscar van den Bosch lieten de mensen kennis maken met hun eigen composities die overtuigend gebracht werden. Dit niet in de laatste plaats door de prima stem van Vic in combinatie met de mooie baspartijen van broer Oscar die de rest deed. De liedjes vloeiden als het ware over van het ene in het andere nummer. De echte muziekkenners konden niet anders dan beamen dat beide muzikanten gewoon een sterk optreden neerzetten. Bevlogen en zelfs met een vleugje passie werd hun eerste optreden in ’t Houwke meteen een om te onthouden.

Na de pauze betraden oude bekenden het podium. The SongFactory  benutte deze gelegenheid om ook hun eigen geschreven werk gestalte te geven. Zelf omschrijft de band hun muziek het best als Music from the Heart. Puur eigen composities werden afgewisseld met een ode aan de overleden Chuck Berry in de vorm van de klassieker Johnny B. Goode.

De bandleden Sonny Rering, Henk Schiering, Emile Wagenaar en Yvonne Simjouw (zij was speciale gast op cajon vandaag) hadden er volop plezier in en zorgden ervoor dat iedereen  met een brede glimlach weer huiswaarts kon keren. Al met al kon men wederom spreken van een zeer geslaagde Muziekzondag.