Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Eerste Wijk in beweging festival groot succes!

Ondanks dat de weergoden het eerste Wijk in beweging festival niet gunstig gezind waren, was deze dag toch een groot succes!

Op het terrein van Jeka Honkbal en Softbalvereniging aan het Langveld waren de hele dag leuke activiteiten die druk bezocht werden. Een fantastisch initiatief van Jeka en PCP.

In de ochtend was de jonge jeugd aan de beurt met allerlei sporten, spellen en clinics. Enkele honderden kinderen wisten de weg naar het Jeka-terrein te vinden en leefden zich heerlijk uit.

’s Middags waren er vooral activiteiten voor de oudere jeugd, volwassenen en senioren. Baseball5 straatspel, diverse partijen voetbal, bean toss clinic, walking football en fitheidstesten, om er een paar te noemen.

Ook de mini braderie trok vele bezoekers. En wat te denken van de vele mega springkussens en stormbanen? De grootste stormbaan was maar liefst 40 meter lang! Kinderen en volwassenen waren daar de hele dag niet vanaf te slaan.

De live muziek van onder andere de bekende trommelaar Richi Martine en van Vic Solo (bekend van Page45) zorgde voor een gezellige noot.

Tel daarbij op de diverse eetkraampjes met ondermeer frites, broodjes en barbecue, dan weet je dat het een zeer geslaagde dag was!

Heb je deze dag helaas moeten missen? Volgend jaar wordt hij weer georganiseerd!

Wil je helpen met de organisatie ervan, optreden met je band, een kraam huren, je vereniging, organisatie of bedrijf promoten? Neem dan contact op via info@wijkinbeweging.nl

Op de website www.wijkinbeweging worden regelmatig updates geplaatst, dus mis niks en neem regelmatig een kijkje!

De organisatie bedankt nogmaals alle vrijwilligers en sponsors heel hartelijk! Zonder hen was deze unieke dag niet mogelijk geweest.